Πρόγραμμα

“Νεα Ποιοτητα Ζωης”

Φίλες και Φίλοι

Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα που σχεδιάσαμε μαζί με τους συνεργάτες μου.

Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, πλήρως κοστολογημένο και βασισμένο στις ανάγκες των δημοτών.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 6 άξονες:

1ος Άξονας

 Η Δράμα που θέλουμε να ζούμε. Στόχος είναι να απολαμβάνουμε μια Δράμα καθαρή και όμορφη. Μια Δράμα που σέβεται τον πολίτη.

2ος Άξονας

 Η Δράμα που ακούει και φροντίζει για τις ανάγκες των πολιτών. Στόχος να δημιουργήσουμε μια Δράμα κοινωνικά δίκαιη, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, με σεβασμό στα δικαιώματα όλων. Μια Δράμα που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους.

3ος Άξονας

 Η Δράμα της δημιουργίας. Σχεδιάζουμε τον νέο Δήμο των Δραμινών που θα εστιάζει στο καινούργιο, στην πρόοδο και τη συνεχή αλλαγή. Στόχος να δημιουργήσουμε τη Δράμα του μέλλοντος, τη Δράμα της γνώσης και της καινοτομίας.

4ος Άξονας

 Η Δράμα της παιδείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού. Στόχος να επενδύσουμε στη νέα γενιά και να κάνουμε τη Δράμα πόλη του πολιτισμού και του αθλητισμού. Γιατί η Δράμα έχει πλούσια ιστορία και παράδοση και αξιόλογους και  ιδιαίτερα δραστήριους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς.

5ος Άξονας

Νέο μοντέλο διοίκησης. Στόχος, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες να χτίσουμε, τη Δράμα του μέλλοντος, με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τον Πολίτη, τον Δημότη.

6ος Άξονας

Η Δράμα της ανάπτυξης. Στόχος μια Δράμα σύγχρονη, φιλική, πρωτοπόρα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΗ+ΖΩΗ 2023

147

Έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν

185

Υποψήφιοι

40%

Ποσοστό γυναικών

Η γνώμη σου μετράει!

Στείλε μας τις δικές σου προτάσεις για τον Δήμο της Δράμας!